Cu ce boală a fost diagnosticată Gabriela Prisăcariu. Vedeta are dureri mari

0

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele sociale și obișnuiește să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, le-a dat vestea că, de o lună, are dureri puternice de spate.

Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că are hernie de disc, iar acum a început recuperarea.

„Încep o nouă săptămână așa cum am încheiat-o și pe cealaltă și anume cu recuperarea mea la spate. Am o durere cumplită de spate, care este acolo non-stop, indiferent că stau jos, indiferent că stau în picioare, indiferent că stau… Singurul lucru care mă relaxează e să mă întind pe podea.

Am aflat recent că am o hernie de disc, de aici și această durere. Vin zilnic la recuperare! Am făcut RMN, am hernie de disc, fac recuperare, mi s-au făcut două injecții în spate, pentru că nu mă lasă această durere deloc, iar cu calmante și cu toate picăturile începe ușor, ușor să mă lase”, a povestit soția lui Dani Oțil pe InstaStory.

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a spus că își dorește să revină la sală pentru a face exercițiile necesare pentru spate, dar momentan se concentrează asupra durerilor. „După ce mă lasă și pe mine durerea trebuie să încep și exercițiile. Făceam foarte multă sală înainte, dar nu îmi lucram deloc mușchii spatelui și asta a fost o greșeală mare.

Ce m-a ajutat foarte mult… mi-am luat pentru acasă un brâu, corset și tot timpul cât stau cu Tiago folosesc acest brâu, pentru că nu am voie să-l ridic pe Tiago, dar este imposibil, așa că port acest brâu care mă ajută foarte tare, surprinzător îmi susține foarte bine toată zona spatelui”, a mai explicat Gabriela.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.