Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit

0
Cristina Ich

Anul 2022 începe cu o despărțire șocantă în showbiz. Cristina Ich şi Alex Piţurcă şi-ar fi spus adio. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a comentat subiectul, reacţia influenceriţei de pe Instagram nu lasă loc de prea multe interpretări.

Se pare că relaţia lor ar fi fost subiect de bârfă pentru nişte apropiaţi chiar în noaptea de Revelion. Acest lucru ar fi înfuriat-o rău pe Cristina, care a răbufnit pe Instagram, unde a relizat o serie de story-uri în care invită lumea, apropiaţi sau presă, să nu-i mai comenteze viaţa, dând, totodată, de înţeles că unul dintre ei a înşelat.

Superba brunetă mărturisește că a aflat de la mai multe persoane că ar fi fost bârfită. Şi asta nu e tot. Potrivit spuselor frumoasei influenceriţe, aceleaşi persoane i-au scos vorbe că este în depresie după ce ar fi fost părăsită de Alexandru Pițurcă. Cristina a dat asigurări că ea nu ar intra niciodată în depresie din cauza unui bărbat, ba mai mult de atât, o despărțire nu i se pare un motiv serios pentru a declanșa o astfel de stare.

La jumătatea lunii decembrie, paparazzii de la Cancan au surprins-o pe frumoasa bararabeancă ţinându-se de mână cu un alt bărbat, după ce a făcut o mică sesiune de shopping.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.