Cristian Boureanu, poveste de iubire cu sosia Monicăi Bellucci!

0

Fostul politician Cristian Boureanu iubește din nou! Noua cucerire este Cristina Belciu, o tânără de 24 de ani care seamănă izbitor cu celebra actriță Monica Bellucci.

Cei de la Cancan scriu că focoasa brunetă este un fotomodel din Moinești. Cei doi nu au confirmat relația, dar recent paparazzi i-au susprins în tandrețuri într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde au cinat.

Diferența de vârstă dintre ei nu a fost o problemă pentru niciunul. Fostul politician are 49 de ani, iar noua lui iubită, 24 de ani. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei luni, însă aceștia își doresc să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

Cristian Boureanu a văzut-o pe Cristina Belciu într-un restaurant din zona de Nord a Capitalei, anul trecut, pe 1 decembrie. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

„Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu, pentru VIVA!, alături de ea fiind și Cristian Boureanu.

Cristina este actriță, influencer, model și blogger. A apărut și pe coperta unei reviste de modă din Italia și a fost comparată cu Monica Bellucci. Italienii au numit-o pe Cristina Belciu „La nuova Bellucci”, adică „Noua Bellucci”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.