Cristi Tabără suferă de o boală incurabilă, care l-ar putea omorî în orice moment

0
Cristi Tabără

Cristian Tabără a reuşit să dea jos nu mai puţin de 60 de kilograme, în urma unei diete pe care a trebuit s-o țină din cauza problemelor de sănătate.

Se pare că prezentatorul ar suferi de o boală incurabilă care îi afectează nu doar greutatea, ci întreaga existență, conform Cancan.ro: Sindromul Cushing.

“Sindromul Cushing apare în momentul în care organismul secretă cantități mari de cortizol o perioadă mai lungă de timp. Cortizolul, numit popular și „hormonul de stres” este secretat de glandele suprarenale, iar prezența să este stimulată de glanda hipofiză. Persoanele care au această boală sunt periculoase în special pentru ele însele. Înțelegând care sunt sursele bolii, noi că aparținători putem doar să ne temem pentru sănătatea celor deja diagnosticați. Persoanele diagnosticate cu acest sindrom, pot lucra în colectivitate, dar din punctul meu de vedere, din cauza faptului că obosesc foarte repede, rezultatele lor nu se vor ridică la nivelul dorit. Crizele pe care le pot avea pacienții sunt organice, iar în cazul în care alături de acest sindrom nu există tulburare de anxietate, atunci somatizările sunt rare”, a declarat psihologul Radu Leca, aceleiași surse.

Din păcate, se pare că această afecțiune ar fi stat și la baza divorțului lui Cristian Tabără de fosta sa soție, Daiana Ghender, care declara la momentul respectiv, că motivul despărțirii lor ar avea cauze sexuale, nedând însă, mai multe explicații pe marginea subiectului.

Cristi Tabără a fost unul dintre cei mai buni reporteri ai PRO TV ului, dar cariera lui a luat o turnură cu totul neașteptată în momentul în care iubita sa de atunci (2011) i-a facut plângere la poliție pentru că ar fi mângâiat-o într-o manieră total nepotrivită pe fiica ei minoră. Au urmat luni întregi de audieri și un adevărat război al declarațiilor. Cristi Tabără a scăpat basma curată, însă a fost nevoit să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. A revenit câțiva ani mai târziu, la TVR, acolo unde lucrează și acum. În prezent, jurnalistul prezintă emisiunea “Exclusiv de România”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.