Cristi Borcea, gest impresionant pentru Valentina Pelinel

0
cristi borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor pleca în Mexic pentru a petrece o vacanță romantică. Au ales una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din lume, Cancun.

Cristi Borcea a obișnuit-o pe Valentina Pelinel cu surprize și cadouri, iar acum o va răsfăța cu o vacanță de lux de 10 zile în Mexic, mai ales că perioada cuprinsă între lunile decembrie și aprilie reprezintă vârful de sezon în Cancun, scrie ProSport.

Stațiunea mexicană este recunoscută pentru nisipul alb de pe plajă și pentru limpezimea apei, care capătă nuanțe turcoaz. De asemenea, Cancun este renumit pentru barurile și cluburile exclusiviste, având o viață de noapte spectaculoasă!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți din 12 septembrie 2018 și au împreună trei copii, Milan, în vârstă de cinci ani şi gemenele Indira şi Rania, de trei ani.

Valentina Pelinel a avut parte de sprijinul necondiționat al lui Cristi Borcea și al copiilor în perioada în care s-a aflat în recuperare după o operație suferită la genunchi, iar fostul acționar dinamovist i-a oferit soției sale cel mai frumos cadou de ziua ei. Acesta i-a oferit o petrecere la care au luat parte apropiații lor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.