Cristi Borcea a recunoscut că a lovit-o pe una dintre fostele sale soții

0

Cristi Borcea este cunoscut nu numai pentru faptul că a condus Dinamo, dar și pentru că este un bărbat cuceritor.

Fostul acționar din Ștefan cel Mare are priză la femei și a ajuns deja la a treia căsnicie. Acum, însă, bărbatul pare că și-a găsit, cu adevărat, aleasa. Valentina Pelinel pare să fie femeia ideală pentru Borcea.

Acesta a recunoscut că nu a fost pe deplin mulțumit nici în căsnicia cu Mihaela, dar nici cu Alina Vidican. Chiar dacă le-a iubit pe ambele femei. Cu Alina, Cristi Borcea a recunoscut că au avut loc și episoade violente. „Da, am lovit”.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai, Borcea a recunoscut că a avut un gest necugetat cu fosta lui soție.

”Da, am făcut-o. A fost cu Alina, dar nu atunci când a spus presa, în alt context. Nu s-a întâmplat în penitenciar, cum s-a scris”, a explicat Cristi Borcea.

În ciuda acestor episoade, divorțul cu Alina Vidican a fost unul cu scandal. Fosta doamnă Borcea a suferit tare după ce a fost părăsită de Cristi Borcea. A  durat mult timp până când aceasta și-a refăcut viața.

„Nu am vrut să le părăsesc, dar toate drumurile au dus la Valentina”.

Cristi Borcea a recunoscut că nu a fost un soț bun. Și-a asumat faptul că și-a înșelat partenerele și nu a fost fidel. Bărbatul a mărturisit că nu a vrut niciodată să rănească femeile cu care a fost în relație, dar nu își găsise aleasa. Dar acest lucru a început să se schimbe. Valentina Pelinel pare să fie cea care l-a domolit pe Cristi Borcea, ceea nu au reușit Alina sau Mihaela.

”Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, nu am ce să reproșez altcuiva. Dar niciodată nu am pornit cu această idee, chiar am crezut că o să fiu căsătorit pe viață. Eu chiar speram asta, nu mă gândeam că merg în cluburi să înșel, sau ceva. Nu mă gândeam că voi ajunge la divorț. Au fost și tentații, sunt mari, este normal. Ai bani, putere, 1,90. Dar eu am vrut să rămân și cu Mihaela și cu Alina, dar se pare că toate drumurile au dus la Valentina”, a recunoscut Cristi Borcea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.