Crina Matei, mămică la 50 de ani! Primele imagini de la botez

0
Crina Matei

Crina Matei este în culmea fericirii. Artista a adoptat o fetiță nou-născută, dar a vrut să păstreze secret faptul că a devenit mamă.

Recent, criticul de modă Alin Gălățescu a dat în vileag secretul vedetei. Acesta a anunțat că actrița Crina Matei a adoptat o fetiță, pe care a botezat-o în urmă cu câteva zile.

Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută

Crina a decis să o numească pe fiica ei Charlotte. Botezul a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, având 11 nași, dintre care doi dintre ei au fost preoți.

Criticul de modă a povestit cum a fost la marele eveniment, unde a participat alături de soția și fiica lui.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a povestit Alin Gălățescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Petrecere de botez cu dress code

Gălățescu a oferit și câteva detalii din spatele evenimentului. Conform acestuia, Crina Matei a vrut ca marele eveniment să aibă un dress code de White and Gold. Petrecerea a avut loc la Pădurile Regale, iar invitații s-au distrat pe cinste. „Crina m-a întrebat: « Domne, dă-mi și mie un termen mișto, că vreau să fie toți îmbrăcați în alb și gold». Zic: «Cel mai emblematic a fost prima colecție de Haute Couture a lui Givenchy, făcută de Alexander McQueen.» Știi ce frumos eră?! Era un zid alb și cu accentele alea gold… Era foarte spectaculos”, a mai spus Alin Gălățescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.