Crina Abrudan, pictorial provocator la 44 de ani – FOTO

0
Crina Abrudan

Crina Abrudan arată fabulos la 44 de ani. Prezentatoarea de știri sportive a distribuit pe pagina personală de Instagram un clip video și câteva imagini prin care demonstrează că trecerea timpului a fost foarte blândă cu ea.

Vedeta a renunțat la haine și la inhibiții și a îmbrăcat un body nude, o pereche de cizme cu toc de o înălțime considerabilă și a defilat plină de încredere ca pe podium.

Așa cum era de așteptat, clipul video și imaginile au fost apreciate de sute de admiratori care s-au întrecut în complimente la adresa frumoasei prezentatoare.

Crina Abrudan a povestit într-un interviu cum l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soț și a povestit și cum au reușit să treacă peste clipele dificile pe care le-au întâlnit în cuplu.

„Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.