COUPLE ALERT Sore și fostul soț al Oanei Matache, împreună!

0

Sore a fost surprinsă la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley la brațul unui bărbat, care este nimeni altul decât Răzvan Miheț. Presa mondenă speculează că artista ar fi început o nouă idilă cu fostul soț al Oanei Matache.

Cei doi au fost surprinși în mai multe videoclipuri publicate pe rețelele sociale unde apăreau constant unul lângă celălalt. Cu toate acestea, nici artista, dar nici bărbatul nu au publicat vreo dovadă clară pe social media, care să le confirme relația.

Sore a avut prima reacție oficială legată de acest subiect și, chiar dacă nu confirmă veștile care fac valuri prin presa mondenă, vedeta spune că imaginile vorbesc de la sine. ”Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă.”, a declarat Sore, potrivit Spynews.ro.

Sore și fostul iubit, Mircea Julean, au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de opt ani. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de 7 ani. 

La rândul său, Răzvan Miheț a divorțat de Oana Matache după un mariaj care a început în 2017. Au doi copii împreună, o fetiță, pe nume Jessie, și un băiat pe nume Bogdănel.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.