Corsetul din plastic a vrăjit și vedetele din România FOTO

0

Corsetul din plastic e din ce în ce mai purtat și de vedetele din România. Theo Rose, Antonia, Delia sunt doar câteva dintre persoanele publice care au îmbrăcat corsetul.

Cea mai recentă apariție a lui Theo Rose a atras atenția. În finala de la „Vocea României”, ea a apărut îmbrăcată într-un corset albastru din plastic, la care a asortat o fustă neagră, din latex.

Imagine

Corsetul purtat de artistă e inspirat de la casa de modă Schiaparelli, care creează de ani de zile corsete extravagante.

Theo Rose nu e singura vedetă care a apărut îmbrăcată într-un corset din plastic, și Delia a îmbrăcat unul asemănător, dar negru, la lansarea celui mai recent album al ei.

Imagine

Printre vedetele care au apărut îmbrăcate în corsete din plastic se numără și Antonia și Lili Sandu.

Imagine

Chiar dacă articolul vestimentar e unul dur, fiind confecționat din plastic, nu e lejer, precum mătasea sau bumbacul, artista și prezentatoarea au arătat perfect în ținuta lor excentrică.

Imagine

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani și a organizat o petrecere la un restaurant de lux din Capitală, unde a îmbrăcat o ținută argintie, care includea un corset din plastic.

Imagine

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.