Concertele tenorului Placido Domingo de la Cluj-Napoca şi Bucureşti, reprogramate

0

Concertele de la Cluj-Napoca şi Bucureşti ale tenorului Placido Domingo, programate luna aceasta, vor fi reprogramate, a anunțat Asociaţia Culturale Mall4Art, unul dintre organizatorii evenimentului. 

Celebrul artist urma să cânte în data de 23 februarie, la BT Arena din Cluj, și pe 26 februarie, la Sala Palatului din București, alături de celebra soprană Adela Zaharia şi Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer la pupitru, invitați speciali fiind anunțați fiul tenorului, Placido Domingo Jr., şi tenorul român Alin Stoica.

„Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-şi anuleze călătoria în România, din motive medicale; cele două concerte extraordinare pe care urma să le susţină pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj Napoca, de la ora 19,30, respectiv pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19,30, eveniment sold out, au fost amânate pentru o dată ulterioară. De sâmbătă seara, maestrul Domingo s-a simţit rău şi a făcut febră. Conform unui document medical oficial primit şi pus la dispoziţia organizatorilor, Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronşită acută, fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puţin 10 zile”, precizează, pe Facebook, Asociaţia Culturală Mall4Art.

Datele la care vor fi reprogramate cele două concerte respectiv cel de la Cluj-Napoca și București vor fi anunțate în cel mai scurt timp, se arată în același comunicat.

Placido Domingo a anunțat că are probleme de sănătate.

„Sunt extrem de trist că trebuie să amâne în acest moment, mai ales pentru inconvenientele pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care și-au planificat deja să vină la concerte. Întâlnirile sunt doar amânate, iar noi căutăm deja noi date pentru a le realiza“.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.