Coafuri ușor de realizat pentru Sărbători

0
coafura

Ne este aleasă rochia, meniul este pregătit și șampania este pusă la rece. Lipsește un singur detaliu important: coafura. Ce să faci cu părul în ziua de Crăciun sau de Revelion? Coc, coada de cal, accesorii… Vedetele ne oferă inspirație.

După ce ai alergat toată ziua prin magazine sau în bucătărie, abia mai e timp să-ți îmbraci halatul și să sprintezi la baie. Rimel, fard de obraz, ruj. Look-ul nostru de petrecere prinde rapid contur. Dar cum rămâne cu coafura?

5 minute: pariem totul pe accesorii…

Imposibil să mergi pe o coafură prea sofisticată, pentru că greșelile nu pot fi remediate. Chiar înainte ca rudele sau prietenii să bată la ușă, ne punem accesoriile în păr. O bentiță sau bareta va da iluzia unui aspect rafinat, fără a fi nevoie să stai jumătate de oră în fața oglinzii. Și sunt la fel de practice pentru părul scurt, precum și pentru părul mai lung.

… și o coadă de cal

O altă alternativă atunci când timpul este esențial: legați-vă părul la spate. Coada de cal iese în evidență drept compromisul perfect. În ceea ce privește forma, totul depinde de lungimea părului. Dacă ai bob sau păr de lungime mijlocie, ar trebui să-și prinzi părul mai la baza gâtului. Poți face și o cărare pe mijloc și poți încadra fața cu câteva șuvițe, ca la Shailene Woodley, sau poți trage părul pe spate pentru un efect preppy, precum Jessica Chastain și Hailey Bieber.

10 minute: părul coafat într-o parte

Adu repede fixativul și peria de păr. În caz de dexteritate extremă, poți forma și niște valuri ondulate cu o placă de îndreptat sau ondulat. Pulverizăm puțin spray pe rădăcini, le masăm, le crepăm și le periăm. Pentru a aranja totul, aplatizăm o parte a părului spre spate. Rezultat: o coafură demnă de Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson sau Vanessa Hudgens.

15 minute: sezonul cocului…

Coafura supremă a sezonului. Fie că este purtat cu o rochie de sărbătoare sau cu un pulover de Crăciun, cocul este un pariu sigur. Realizat ca la Bella Hadid sau Sarah Jessica Parker, evidențiază chipul. Înfășurat pentru Elle Fanning, are aer victorian. Împodobit cu strasuri precum Alicia Keys, adaugă o notă festivă. Pentru a-l face mai simpli și mai practic, ne putem inspira de la Sophie Turner.

… și a împletiturii.

Împletiturile sunt rezervate pentru cei care au încredere oarbă în mâinile lor. Sau celor care pot cere ajutorul unei persoane dragi. De la forma clasică până la coadă de pește, toate necesită puțină muncă, dar dau alură celor mai simple ținute. De la Blake Lively la Emily Ratajkowski și Nicole Kidman, vedetele sunt înnebunite după împletituri pe covorul roșu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.