Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card

0

Jean Paler trece prin momente cumplite, după ce i-au dispărut mai multe sume de bani din contul personal. Îndrăgitul actor se află într-o situație disperată și a apelat la fanii săi de pe rețelele de socializare.

Actorul a mărturisit că habar nu are de niciuna dintre operațiunile care îi apar în istoricul tranzacțiilor sale de pe aplicația mobilă.

Disperat, Jean Paler, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a făcut apel la fanii săi să îl ajute să înțeleagă ce s-a întâmplat cu banii săi.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă la banca BRD Groupe Societe Generale , unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul?”, a scris Jean Paler pe pagina sa de Facebook.

Îndrăgitul actor a subliniat faptul că în ultimele zile nu a efectuat nicio tranzacție online.

„Nu mi-am pus datele cardului pe nicio platforma și nu le-am oferit nimănui.Este inadmisibil așa ceva!!! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat… Am căutat pe internet și văd că este vorba despre un cazino. Nu mai am cuvinte…”, a mai spus actorul.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.