Cine este și cum arată Sofia, fiica lui Roman Abramovici

0
Roman Abramovici

Roman Abramovici, oligarhul rus în vârstă de 55 de ani și unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, are o avere estimată de 7,9 miliarde de dolari. Cu toate acestea, unele comori din viața lui nu sunt legate de bogăția sa. Sofia Abramovici este o astfel de bijuterie.

Sofia a arătat un caracter puternic și poate fi o prințesă din viața reală, dar înțelegem că este mai mult decât atât. Este o iubitoare de animale, călătorește mult și este și o mare critică a președintelui rus Vladimir Putin.

Sofia are 27 de ani. S-a născut în Rusia și s-a mutat în Anglia în 2003 împreună cu părinții și frații ei mai mari, Anna și Arkadiy. A treia fiică a omului de afaceri, investitor, politician și proprietar al Chelsea FC, Roman Abramovici, are șase frați vitregi din diferitele căsătorii ale tatălui ei. Sofia este incredibil de apropiată de mama ei, Irina , a doua soție a lui Roman, cu care a fost căsătorită timp de aproape 16 ani.

Sofia are patru frați Anna, 30 de ani, Arkadiy, 28 de ani, Arina, 21 de ani și Ilya, 19 ani. s-a născut și a trăit o viață de lux încă de la primul ei plâns. Împreună cu frații ei, Sofia a urmat școala privată Godolphin&Latymer, unde taxa de școlarizare se ridică la 31.000 de dolari pe an, din vestul Londrei.

Fiind copiii unui oligarh, aceștia au fost păziți extrem de bine. Niciodată nu au avut parte de o plimbare obișnuită la școală cu prietenii. Sofia și frații ei zburau cu elicopterul și se deplasau doar cu o mașină cu șofer. De asemenea, până la școală îi însoțeau gărzile de corp.

După divorțul părinților ei în 2007 (un aranjament de 300 de milioane de dolari despre care se vorbește mult), Sofia a urmat un curs de managementul afacerilor la Royal Holloway din Egham, Surrey. Anumite lucruri rămân neschimbate, cum ar fi Range Roverele blindate, cu șofer.

Fiica oligarhului rus trăiește între două conace, unul în Londra și un altul în West Sussex. Deși nu se cunoaște statutul ei în Marea Britanie, ea a trăit și a prosperat în Londra din 2003. The Swinging City apare în mod regulat pe feedul ei de Instagram.

A trăi viața sub control constant nu este ușor. Mai ales atunci când nu ești chiar o celebritate, oricum trebuie să suporți povara pentru că ești dintr-o familie cunoscută. Sofia și-a găsit alinarea în caii și câinii ei. Sofia postează în mod frecvent imagini pe rețelele de socializare cu caii ei la grajdurile ei. Tânăra prețuiește timpul petrecut în compania cailor ei, călare, iar de-a lungul timpului, ea a devenit o călăreață pasionată care și-a dus dragostea pentru cai dincolo de grajdurile ei.

Poate că Sofia nu se laudă cu viața ei de bogătașă pe rețelele de socializare, dar asta nu înseamnă că nu se distrează. Pentru cea de-a 18-a aniversare, aceasta a avut parte de o petrecere de 40.000 de dolari potrivită pentru o moștenitoare.

Cât despre pasiunea ei pentru călătorii, Sofia s-a bucurat deja de numeroase vacanțe exotice. Sofia le-a încercat pe toate – de la călătorii pe iahturi opulente până la explorarea unor locații secrete.

În ciuda faptului că nu este o prezență constantă pe scena socială londoneză, viața socială a Sofiei este amenințată de războiul din Ucraina și de rolul tatălui ei în acesta. Daily Mail a descris-o pe Sofia drept cea mai bgată tânără din Marea Britanie. Cuvântul ei nu poate fi ignorat, dar prezența ei se poate datora legăturilor tatălui ei cu Putin? Sofia a folosit Instagram pentru a critica regimul Putin: „Cea mai mare și mai de succes minciună a propagandei Kremlinului este că majoritatea rușilor sunt alături de Putin”. Ea a împărtășit și o imagine a lui Putin cu o linie roșie peste el.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.