Cine este și cum arată iubitul Danielei Crudu. Cei doi vor avea un copil împreună – FOTO

0
Daniela Crudu

Daniela Crudu i-a lăsat pe toți muți de uimire atunci când a anunțat că va deveni mămică. Vedeta este însărcinată în trei luni.

Fosta asistentă TV este în culmea fericirii, mărturisind că încă nu știe dacă va fi mămică de băiețel sau de fetiță. Vedeta este însărcinată în trei luni. „Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat Daniela Crudu, pentru Fanatik.ro. Aceasta a mai „mărturisit că speră că va avea o sarcină ușoară, o naștere la fel și mărturisește că abia așteaptă să își strângă copilașul la piept”, conform sursei citate.

Iubitul ei este un om de afaceri machedon

Cât despre cel care a lăsat-o însărcinată, aceasta a ținut să spună că este tot român, un bărbat discret și liniștit, tocmai potrivit pentru ea.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.

Îmi place mult de tot aici (nr. Suedia), e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă. La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”, mărturisea Daniela Crudu, în urmă cu puțin timp.

Bărbatul care care Daniela Crudu va avea un copil este machedon şi are 27 de ani, potrivit Spynews.ro. Așadar, între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă de șase ani. Bruneta a explicat că relația lor durează de aproape un an și că este foarte îndrăgostită de omul de afaceri din România, un bărbat discret și care o susține în tot ceea ce face, indiferent de ce este vorba.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.