Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască

0
Emily Burghelea

Emily Burghelea și-a ținut soțul ascuns, dar acum identitatea lui Andrei a fost dezvăluită. E prima dată când fanii îl pot vedea fără mască.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță, iar Andrei a fost fotografiat în aeroport, unde apare, desigur, fără mască. Emily și partenerul său de viață sunt mari pasionați de călătorie și, așa cum obișnuiesc, și de această dată au plecat într-o destinație de lux, în Dubai.

Andrei a fost surprins în aeroport, în timp ce aștepta avionul și stătea pe telefon. Soțul fostei asistente tv este programator și se ocupă de site-urile unui partid politic din țara noastră, ceea ce îi aduce sume foarte mari în conturi.

Concurenta de la „Bravo, ai stil” este foarte cunoscută, are mulți fani, însă Andrei și-a exprimat dorința de a rămâne anonim. Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor, dar vrea să-și facă soția fericită și se lasă fotografiat de fiecare dată, însă… cu mască, astfel încât doar cei apropiați să știe cine e.

Cei doi sunt împreună de aproape patru ani și sunt căsătoriți de la începutul anului 2021, atunci când Emily era însărcinată cu Amedea. În prezent vedeta este însărcinată din nou și urmează să aducă pe lume un băiețel.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.