Cine e românca ce îl face tată pe designerul Philipp Plein

0

Andreea Sasu este un supermodel român, originar din Pașcani. Bruneta trăiește unul dintre cele mai fericite momente din viața sa. 

La 34 de ani, ea așteaptă primul ei copil, iar tatăl nu este altcineva decât celebrul designer de modă german, Philipp Plein. Vestea sarcinii a fost confirmată de prestigioasa publicație germană Bild.

Philipp Plein, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și extravagantă în designul de modă, a devenit tată pentru a doua oară în 2022, având un băiețel și din căsnicia anterioară cu Fernanda Rigon. Acum, alături de Andreea Sasu, designerul se pregătește să îmbrace cel mai important rol al vieții sale: acela de părinte, pentru a treia oară.Imagine

Relația dintre Sasu și Plein a avut parte de suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, cu o pauză semnificativă înainte ca Plein să fie implicat în relația cu Bartoli. Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, Andreea Sasu a vorbit despre provocările și dinamica relației lor. Acum, lucrurile par să se fi așezat pentru cei doi, care au decis să își unească forțele nu doar în viața personală, dar și în cea profesională, mutându-se împreună anul trecut. 

Philipp Plein împărtășește o viziune modernă asupra conceptului de familie, subliniind importanța unității și a armoniei, indiferent de provocările pe care le poate aduce viața. „Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți,” a declarat Plein pentru publicația germană Bild.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.