Christina Aguilera, apariție șocantă într-o ținută Hulk și vibrator cu strasuri la LA Pride

0
Christina Aguilera

Invitată pe scenă în cadrul festivalului Pride In The Park din Los Angeles, Christina Aguilera a oferit un adevărat spectacol de modă. Dar care au fost inspirațiile pentru ultimele ținute ale artistei?

Sâmbăta trecută, 11 iunie, cântăreața americană a făcut, de fapt, impresie prin alegerile sale stilistice în timpul spectacolului de la concertul Pride in The Park din Los Angeles. Invitată să interpreteze cele mai mari hituri ale sale, Christina a reușit să-și transforme concertul într-unul dintre punctele culminante ale acestui eveniment care vizează sărbătorirea culturii și a drepturilor LGBT+ în perioada Pride Month.

La un moment dat, fanii vedetei pop în vârstă de 41 de ani au rămas muți de uimire când idolul lor a apărut pe scenă într-un costum Hulk, prezentând un pieptar verde structurat, și un dildo strălucitor, prins de pelvis.

Christina Aguilera părea să dorească să ofere publicului propria sa părere despre personaj, adăugând acest detaliu controversat. Dorind să-l asorteze cu pieptarul ei și cu Hulk, vedeta și-a prins de talie un penis fals cu strasuri, de mărime substanțială. O excentricitate care a stârnit fel de fel de reacții pe rețelele de socializare. — „Este un spiriduș verde? sau „Această pandemie ne-a afectat în diverse moduri” am putea citi în comentariile de sub postarea de pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.