CELE MAI SUPERSTIȚIOASE SEMNE ZODIACALE

0

Există nativi care se întorc trei pași înapoi atunci când văd o pisică neagră, păstrează un ciob atunci când sparg o cană, sau evită să facă unele lucruri de teama superstițiilor. Să vedem care sunt acei nativi care cred mai mult în superstiții decât în puterea lor, care caută răspunsuri în aria ocultismului și ezoterismului.

Scorpion

Scorpionul este un semn al misterului, al tenebrelor, reprezentat în tarot de cartea Morții și învăluit într-o aură de misticism. Scorpionul crede în toate superstițiile posibile, le cunoaște, le studiază și găsește remediul la fiecare ghinion în parte. Scorpionul crede în deochi, în energii negative și este unul din semnele zodiacale cele mai predispuse către studierea ezoterismului.

Așa cum Pasărea Phoenix renaște din propria cenușă, și Scorpionul renaște după o încercare grea a vieții. Iar superstițiile sunt subiecte intens dezbătute de către nativi. Scorpionul privește în general partea rea a lucrurilor și primește bucuriile ca niște surprize imense.

Fecioara

Perfecționistă și foarte critică și autocritică, Fecioara crede în superstiții. În adâncul sufletului, Fecioara știe că există o forță divină care ne guvernează și că nimic nu este întâmplător în viață. Nu crede în coincidențe, ci crede în puterea destinului, iar în ceea ce privește superstițiile, le respectă cu minuțiozitate. De cele mai multe ori, Fecioara are o intuiție ieșită din comun și simte atunci când se va întâmpla ceva rău.

Pești

Dintre toate semnele zodiacale, Peștii sunt nativii care sunt caracterizați de o intuiție ieșită din comun, sunt foarte emotivi, conduși de emoții și au inclusiv vise premonitorii. Cum ar putea un Pește să nu creadă în superstiții? Cum ar putea un nativ să nu își dea seama că urmează să se întâmple ceva grav dacă s-a spart o oglindă? Peștii sunt conduși de emoții, de sentimente, dar și de suflet, simt pericolele și adesea găsesc semnificații ascunse în vise sau în lucruri absolut obișnuite.

Vărsător

Vărsătorul este nativul atipic al zodiacului, crede în tot ceea ce este mai puțin obișnuit, caută răspunsul la întrebări fără răspuns, originea Universului și a existenței sale. Vărsătorul crede adesea în superstiții și este foarte meticulos în ceea ce privește respectarea lor. În plus, un Vărsător poate „mirosi” oamenii de la o poștă.

Nativul știe când un om este bun sau are intenții bune și când un om vine către el cu intenții mai puțin bune. Poate că un Vărsător nu va respecta chiar toate superstițiile, inclusiv cele banale, legate de numărul 13, dar își va asculta intuiția cu o acuratețe ieșită din comun și respectând tot ceea ce simte.

Rac

Dintre toate semnele zodiacale, Racul este cel mai puțin probabil să se axeze pe intuiție sau pe instinct. Carapacea dură a Racului îl protejează de tot ceea ce este negativ, iar nativul, de teama ghinionului (mai ales în dragoste), va urma cu sfințenie toate regulile scrise sau nescrise ale superstițiilor.

sursa

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.