Cele mai impresionante transformări ale părului din 2021

0

Celebritățile au îndrăznit să poarte noi tunsori și culori spumoase, care le-au schimbat radical look-ul. Aruncă o privire la cele mai uimitoare transformări ale anului.

De la lung la scurt, de la maro la blond prin breton sau de-a dreptul la zero… Vedetele aveau nevoie de o schimbare. 2021 a cunoscut transformări surprinzătoare ale părului care au plasat îndrăzneala în centrul tendințelor de coafură ale anului.

Odată cu revenirea ceremoniilor de premiere și a covoarelor roșii, dorința de a fi deosebit a fost simțită printre vedete. Acest lucru este evidențiat de noi tunsori și colorări ale părului, pentru a ieși din zona de confort și a ridica părul ca un accesoriu de modă în sine, dezvăluind personalitatea.

Multe vedete au pariat pe tunsoarea scurtă anul acesta. Léa Seydoux, Stéphanie de Monaco sau Demi Lovato s-au îndrăgostit de tunsoarea pixie care le dezvăluie complet fața. Chiar și Jessica Alba și Selena Gomez au renunțat la lungimi trecând la trendul square short al momentului, „bob”. Mai radicală, Iris Law, fiica lui Jude Law și-a ras capul pentru primul ei rol într-un serial.

Vedetele ne-au oferit toate culorile anul acesta. Sunt cei care au trecut de la maro la blond (cum ar fi Maisie Williams și Kate Mara), sau invers (cum ar fi Billie Eilish și Katy Perry).

Sunt multe care și-au asumat părul alb sau gri în lumina reflectoarelor, precum Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas și Sarah Jessica Parker.

Alții au îndrăznit să poarte părul în culori mai îndrăznețe precum Hilary Duff și aspectul ei albastru neon, Shakira și roșul ei flash sau Jennifer Lopez și părul ei roz pastel.

Cea mai adorată culoare a anului 2021? Cu siguranță roșcatul: flamboiant la Gigi Hadid, piersic pentru Kristen Stewart sau auburn pentru Christina Aguilera.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.