Cea de-a 5-a colecție Miu Miu Upcycled pune denimul în centrul atenției

0

 

Brandul italian persistă și semnează cu această a cincea colecție dedicată, care se învârte din nou în jurul denimului, materialul renumit pentru durabilitate și apreciat pentru patina sa unică care se dezvoltă în timp.

Mereu mai cool, Miu Miu continuă să facă impresie. Cea mai recentă colecție toamnă-iarnă 2024-2025 a prezentat o colecție în care femeia copil a devenit „mai adultă” prin haine. Evident, nimeni nu a ratat revenirea blugilor skinny purtați cu o jachetă dreaptă scurtă, mocasini modești și blană artificială super strălucitoare. 

Prin urmare, este aproape evident că marca își va continua impulsul cu inițiativa sa Miu Miu Upcycled.

Imagine

Lansat în 2020, colecția celebrează moda vintage și încurajează practicile de design circular. Pentru această colecție, articolele de îmbrăcăminte originale au fost cercetate meticulos de la experți din întreaga lume, deconstruite și apoi reimaginate într-o garderobă super ușor de purtat. 

Jachetă dreaptă scurtă, blugi largi cu talie joasă, microcămăși decupate, fustă mini în formă de A și top în stil eșarfă. Detaliile care fac diferența sunt nasturii de închidere – îndepărtați cu grijă apoi repuși la loc – gravați cu marca Miu Miu dar mai presus de toate chenarul semnătură din piele întoarsă, stil cowboy.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.