Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajul cu Laurențiu Reghecampf de pe umărul stâng

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are tatuat pe umărul stâng portretul fostului ei soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf, alături de fiul lor, Laurențiu Junior (13 ani), și de fiicele ei din primul mariaj, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

În toamna anului trecut, în emisiunea „La Măruță”, despre tatuaj, Anamaria declara: „Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca (n.red.: fiul lui Laurențiu din prima căsnicie)”.

Recent, însă, impresara s-a răzgândit. „La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a declarat pentru Fanatik.

Despre soarta respectivului tatuaj, antrenorul a declarat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Nu am șters niciun tatuaj și nici nu m-am interesat de o clinică să le șterg. Mă gândesc să-mi mai fac un tatuaj, pentru că mai am un băiat. Mă gândesc să fac o poveste, ceva, dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Mă gândesc. Deocamdată tatuajele rămân”.

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.