Ce studii are Gina Pistol. Cum a intrat, de fapt, în televiziune

0
Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi, dar începuturile ei din showbiz nu au fost deloc o perioadă ușoară.

Iubita lui Smiley a întâmpinat dificultăți înainte de a cunoaște celebritatea.

Gina Pistol a avut o copilărie foarte grea, marcată de sărăcie. Visa să devină model, motiv pentru care a luat calea Capitalei. Când a împlinit 19 ani, blonda a decis să părăsească locul natal – Roșiorii de Vede din județul Teleorman – și să se mute în București.

Prezentatoarea de televiziune a absolvit Școala de Arte și Meserii, dar nu a mai continuat mai departe cu studiile, pentru că a decis apoi să se angajeze.

A lucrat ca vânzătoare într-un centru de copiere, apoi a ocupat același post și la un chioșc de cartier. Ulterior, a avansat în domeniul comerțului și a devenit vânzătoare într-un magazin cu haine de brand, conform LPF. Atunci a fost descoperită și i s-a propus să pozeze goală, iar Gina Pistol a acceptat să facă asta, la doar 19 ani.

Părinții vedetei s-au despărțit când ea avea șase ani, iar Gina și fratele ei au fost crescuți apoi doar de mamă. După ce a devenit faimoasă, s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți din showbiz, dar abia lângă Smiley și-a regăsit cu adevărat liniștea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.