Ce se întâmplă cu rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden

0
carmen iohannis

Designerul ieşean Andreea Tincu, care asigură vestimentaţia pentru Carmen Iohannis, susţine că toate ţinutele soţiei preşedintelui îi sunt returnate, apoi sunt fie vândute, fie utilizate la alte şedinte foto importante.

Creatoarea de modă a făcut aceste precizări într-o postare pe Facebook.

„Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante. Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către Solista Diana Bucur (de la Opera Iaşi – n.r.), când am realizat împreună campania eşarfei “Oda Bucuriei”. Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni”, a precizat designerul Andreea Tincu.

Totodată, Andreea Tincu a adăugat că anumite ţinute din prezentările sale de modă sunt purtate de diverse persoane publice, inclusiv de soţia preşedintelui, şi că acest lucru este „absolut normal în domeniul modei, atât pe plan naţional, cât şi internaţional”.

Rochia purtată de Jill Biden în România, de 10 ori mai scumpă decât rochia lui Carmen Iohannis

Despre rochia lui Carmen Iohannis s-a aflat că este creată din mătase 100% naturală. A costat 2450 de lei și este un model apreciat de Prima Doamnă a României. Au apărut informații și despre rochia purtată de Jill Biden în România.

a1.ro scrie despre rochia lui Jill Biden că ar fi fost de 10 ori mai scumpă. Desigur, cam acesta ar fi și raportul economic dintre România și SUA, acolo unde Prima Doamnă chiar are un rol mai mult decât simbolic.

Revenind la rochia lui Jill Biden, conform sursei citate, are un conținut de 91% bumbac și 9% vâscoză și este realizată în Italia. Prețul ei a fost de 23,824.49 de lei, adică undeva la 5.000 de dolari americani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.