Ce s-a întâmplat cu Cheluțu după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs

0

Dorian Popa și Claudia Iosif au decis să meargă pe drumuri separate, din mai multe motive, unul dintre ele fiind monotonia care a intervenit după 11 ani de relație.

În ultima vreme, vloggerul a avut parte numai de ghinion, pe lângă faptul că a fost prins la volan, s-a despărțit și de iubita lui, cu care forma un cuplu mai bine de un deceniu. După această ruptură, fanii s-au îngrijorat și au vrut să afle ce se întâmplă cu cățelul celor doi.

Fosta iubită a lui Dorina Popa a precizat că ambii se vor ocupa de creșterea patrupedului, astfel că ei vor face cu schimbul privind întreținerea lui Cheluțu.

Cu ceva vreme în urmă, Dorian Popa a precizat că patrupedul pe care-l are produce sute de mii de euro. „Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, spunea artistul în cadrul unui podcast.

Recent, Dorian Popa a fost prins la volanul bolidului său de lux după ce consumase anumite substanțe interzise, lucru care a șocat pe toată lumea, mai ales în contextul în care acesta vorbea recent despre faptul că este împotriva drogurilor.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.