Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a? Se deplasează în scaun cu rotile

0
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se deplasează în scaun cu rotile și nu mai vrea să fie văzută în public.

Suverana în vârstă de 95 de ani își anulează întâlnirile pentru că este „mândră” și „nu vrea să fie văzută” chinuindu-se, a declarat actorul Christopher Biggins.

„Este atât de trist și sper că va putea ajunge la celebrarea aniversării sale. Am auzit că motivul pentru care nu mai participă la atât de multe evenimente și își anulează întâlniri este faptul că ar fi în scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută așa pentru că este foarte mândră”, a spus acesta.

Phil Dampier, reporter regal, a declarat recent pentru The Telegraph care este motivul pentru care Majestatea Sa nu a mai fost văzută la fel de des la evenimentele publice. La ziua Commonwealth-ului, monarhul britanic a fost reprezentat de fiul său, Prințul Charles.

Totodată, aceasta nu a participat nici la parada de Sfântul Patrick. Ducii de Cambridge au fost cei care au luat parte la momentul care nu s-a mai ținut în ultimii doi ani din cauza pandemiei de COVID-19. Conform declarațiilor lui Phil Dampier, Reginei Elisabeta îi este „tot mai dificil să meargă”. Acesta spune că ”este foarte greu pentru Majestatea Sa să meargă sau să stea în picioare pentru perioade îndelungate de timp.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.