Ce poze a publicat Cătălin Dobrescu după divorțul de Oana Radu

0

Cătălin Dobrescu a făcut o postare în mediul online cu o imagine din trecutul Oanei Radu, de pe vremea când aceasta avea probleme cu greutatea, lucru care i-a supărat pe unii dintre fanii artistei. 

Postarea vine la scurt timp după ce antrenorul de fitness și cântăreața au anunțat că divorțează, punând capăt unei relații de aproape patru ani.

Fostul partener al Oanei Radu a publicat pe contul său de TikTok două fotografii – una din 2012, de când era doar amic cu artista, iar înfățișarea ei era complet diferită din cauza kilogramelor suplimentare și o imagine recentă cu ei doi, amândoi schimbați fizic în bine, etalându-și trupurile îndelung lucrate la sală. 

„Salutare frumoșilor! Vin cu o altă transformare, de data asta este vorba de mine și fosta mea soție! 2012 vs 2021” – a scris Cătălin Dobrescu în dreptul postării.

Unii internauți au considerat că antrenorul de fitness nu ar fi trebuit să mai răscolească în trecut și să aducă în prim plan episodul cu Oana și problemele ei cu greutatea.

„Nu cred că își aveau rostul aceste poze… Ce a fost, a fost. Iar dacă a ajuns sa arate așa este doar datorită ei!” – a comentat cineva.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.