Ce afacere își deschide Ioana Năstase: „Mă va costa 250.000 de euro”

0
Ioana Năstase

Ioana Năstase, superba soție a fostului tenismen Ilie Năstase, vrea să își ridice o pensiune în zona Brașovul, lână un centru de echitație.

Această afacere o va costa 250.000 de euro și va fi singura asociată, a spus bruneta. „Am eu așa o vorbă: afacerile se fac de una singura, numai dragostea se face în doi”, a declarat ea pentru Click.

Ioana Năstase și-a cumpărat un cal în luna septembrie a anului trecut, pe care a plătit 25.000 de euro. Animalul este un exemplar cabalin, pe care l-a botezat Cezar.

Ioana merge să-și vadă calul, care se află la un centru de echitație din Brașov, de două ori pe lună în sezonul rece și o dată pe săptămână în cel cald.

„Vreau să fac o pensiune aici. Am văzut ca vin foarte mulți turiști în zona asta atât de frumoasă și e păcat sa nu fie exploatată. Eu vin des aici, așa că nu ar strica să fac un loc frumos unde oamenii să vină să se relaxeze, să respire aer curat, să mănânce o mâncare bună și, evident, să se bucure de echitație, de cai. Am găsit un teren, dar era extravilan. Încă sunt în căutare.

Nu mai e un vis, eu deja fac calcule, caut teren. Ar costa 250.000 de euro. Nu mă gândesc să mă asociez cu cineva, pentru că am o vorbă: afacerile se fac de una singură, numai dragostea se face în doi. După experiența lui Ilie cu Marica, am luat cel mai bun exemplu”, a declarat Ioana Năstase.

Calul Cezar este un cadou de la soțul ei, Ilie Năstase, oferit vara trecută. Calul are 3 ani și este adus din Olanda. Fostul sportiv a cheltuit pe el 25.000 de euro, deoarece este un cal cu pedigree.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.