Ce a postat Jador pe internet la doar câteva zile de la anunțul că se retrage din muzică

0

La doar câteva zile după ce Jador a anunțat că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate, artistul a postat o nouă fotografie în mediul online.

Jador a fost ieri la un concert din Petroșani și părea că se simte mai bine. Artistul a mărturisit că are o stare bună și le-a mulțumit celor care și-au făcut griji pentru el. Cântărețul s-a pozat în sala de fitness, semn că e pe drumul cel bun. Postarea sa vine la doar câteva zile de când a spus că are probleme serioase de sănătate.

Bogdan Mocanu, prieten cu Jador, spunea zilele trecute că artistul a fost internat în spital și că urmează să fie operat.

„Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt plecă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale. Nu știu daca va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador”, a spus Bogdan Mocanu, pentru Spynews.ro.

Fratele lui Jador a vrut să lămurească situația și a vorbit și el despre problemele de sănătate ale artistului. Jador urmează să facă mai multe investigații în perioada următoare.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.