Ce a hotărât Regele Charles în legătură cu Kate Middleton, în timp ce Prințesa urmează tratamentul pentru cancer

0

Kate Middleton a primit o onoare unică de la Regele Charles al III-lea ca recunoaștere a anilor de serviciu public, după ce a fost numită în Ordinul Companionilor de Onoare. 

Prințesa de Wales a fost numită însoțitoare regală a organizației, care a fost fondată de regele George al V-lea în 1917 pentru a recunoaște realizările remarcabile în arte, științe, medicină și serviciul public.

Kate Middleton urmează în prezent un tratament cu chiomioterapie preventivă după ce medicii au descoperit prezența cancerului în organismul ei după operația abdominală suferită în luna ianuarie.

Potrivit Daily Mail, este prima dată când un membru al familiei regale este numit în istoria de un secol a ordinului.

Conform unor surse de la Palat, această numire vine ca un simbol al „stimei mari” pe care Regele Charles o are pentru nora lui.

Pe lângă faptul că este o mulțumire personală pentru serviciul său loial față de Coroană, de când s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu aproape 13 ani, este și o recunoaștere a contribuției sale în domeniul artelor.

Numirea ei este una dintr-un șir de noi numiri făcute zilele acestea de suveranul britanic, care includ onoruri pentru patru membri ai familiei regale.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.