Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro, după accidentul auto de acum trei luni

0
Lupu Rednic

Lupu Rednic a fost implicat în luna iunie într-un accident de circulație, când a intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat.

Din fericire, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi, însă a luat o decizie radicală în privința bolidului.

După respectivul incident, Cornelia și Lupu Rednic au decis să se despartă de mașina de lux și au vândut-o. Mai mult, artistul a susținut că fiecare piesă a autoturismului este scumpă, motiv pentru care costul reparației ar fi fost destul de ridicat.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine! Dacă s-a întâmplat așa, de ce să o mai țin? Am vândut-o. Lumea a zis că mașina e daună totală, dar nu e adevărat. Mașinile astea mari și moderne sunt scumpe, fiecare piesă este scumpă, o bară, o capotă. Pentru accident, am avut însă full Casco, ceea ce recomand la toată lumea, chiar dacă e mai greu, și e scump, dar, deh, toate sunt scumpe acum!”, a susținut artistul, potrivit ego.ro.

Lupu Rednic și-a propus să-și cumpere o altă mașină, după accidentul auto în care a fost implicat. Artistul și soția sa își doresc să contribuie la diminuarea poluării, motiv pentru care au decis să achiziționeze o mașină dotată cu tehnologia hibrid.

„Am vândut-o și vreau să îmi iau alta. Eu și Cornelia luăm acum altceva, ca să ajutăm împotriva poluării, un hybrid pe benzină. Am vândut-o pe cealaltă. Cu cât? Binișor sau nebinișor, când lucrurile merg bine și faci bine și ești om bun, atunci Dumnezeu te ajută!”, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.