Catrinel Menghia, apariții elegante pe covorul roșu de la Cannes 2024

0

Catrinel Menghia e prezentă și anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes, care se desfășoară în perioada 14 mai – 25 mai. 

Românca, care a născut anul acesta al doilea copil, un băiețel, a luat parte la premiera filmului „The Apprentice”, în care joacă și Sebastian Stan, dar și la o petrecere Chopard.

La ediția de anul acesta, actrița în vârstă de 38 de ani a făcut din nou furori pe covorul roșu. Catrinel Menghia a născut la finalul lunii martie, iar apariția ei de acum este una cu adevărat surprinzătoare, scrie unica.ro.

Ea a participat la premiera filmului „The Apprentice”, făcându-și apariția într-o rochie vișinie, strălucitoare, pe un umăr și o despicătură adâncă pe picior. A arătat perfect în fața fotografilor, care i-au surprins silueta la scurt timp după naștere.

Imagine

Aparițiile ei în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2024 nu s-au oprit aici, ea a fost invitată și la o petrecere a casei de bijuterii Chopard. Acolo, vedeta a îmbrăcat o rochie extravagantă, nude, cu detalii strălucitoare.

Dincolo de succesul în carieră, românca a avut și un motiv mare de sărbătoare. Băiețelul ei Leon a împlinit două luni. Cu această ocazie, pe Instagram, Catrinel Menghia a postat mai multe fotografii de familie, în care apar și fetița Caroline, dar și mezinul familiei.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.