Câți bani va primi Anamaria Prodan de la Reghe, după divorț

0
anamaria prodan

Anamaria Prodan este în culmea fericirii pentru că Reghe şi-a găsit repede de muncă după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul a semnat cu Neftchi Baku și se va muta în Azerbaidjan, unde va primi un salariu de aproape trei ori mai mare decât lua în Bănie.

Reghe va încasa, de la azeri, un salariu anual de 480.000 de euro și va primi un bonus consistent dacă va califica echipa în grupele Conference League. Oltenii îi dădeau numai 180.000 de euro pe sezon.

Din moment ce a semnat cu Neftchi, Reghe va fi nevoit să plătească o pensie alimentară care reprezintă o treime din veniturile sale. Astfel, după divorț, în conturile Anamariei Prodan vor intra, lunar, în jur de 13.300 de euro pentru întreținerea lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Reghe trebuie să-i plătească impresarei pensie alimentară

Judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta în luna iulie cu fiul său.

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de către instanță să achite lunar către fiul său o treime din salariu, iar banii vor fi virați retroactiv, începând cu februarie 2022. Antrenorul își va putea vedea fiul două weekend-uri pe lună, al doilea și al patrulea, iar în luna iulie minorul va putea să meargă în vacanță cu tatăl său.

Antrenorul a fost obligat de instanță să plătească pensie de întreținere lunară de 1/3 din venituri, ceea ce reprezintă suma de 5.000 euro pe lună.

„Retroactiv, el este obligat să achite 25.000 de euro și încă 25.000 de euro rezultați din contractul de reziliere cu Universitatea Craiova. Imediat după ce se va angaja, lunar, el e obligat să achite o sumă lunară ca pensie alimentară. De un an, nu a dat un leu copilului! Trebuie să achite urgent banii, căci este cu titlu executoriu, e decizia instanței”, au declarat surse din apropierea Anamariei Prodan, citate Click!.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.