Câți bani încasează Delia la un concert. Andreea Bălan a dezvăluit suma!

0
Delia

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Andreea Bălan a vorbit și despre câștigurile artiștilor din muzică.

Cântăreața a dezvăluit că Delia cere 15.000 de euro pentru un concert, însă suma pe care o vrea este justificată.

„Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Referitor la tariful solicitat de Andreea Bălan pentru prestații, solista a explicat faptul că are o strategie diferită, având pretenții financiare modeste.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel. Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a povestit Andreea Bălan, într-un interviu acordat publicației unica.ro.

Delia Matache este una dintre cele mai bogate artiste de la noi. Cântăreața face bani din mai multe domenii de activitate, iar asta se vede în conturile sale. Cântă, este jurată în cadru a două emisiuni TV, iar alături de soțul ei deține mai multe afaceri în domeniul IT, dar și în HORECA, la care se adaugă și veniturile substanțiale din contractele de imagine pe care le are.

Prin prisma talentului, dar și a afacerilor, datele de la ANAF o pun pe Delia Matache în topul celor mai bogate vedete de la noi. Și asta pentru că cifra de afaceri a tuturor celor șapte companii pe care ea și soțul ei le dețin se ridică la peste 7.150.000 de lei, adică aproximativ 1,4 milioane de euro. De altfel, Deliaevent și Roka Records sunt două dintre firmele artistei care îi aduc cele mai mari profituri, de aproape 3 milioane de lei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.