Câți bani cere Maria Dragomiroiu pentru a cânta la evenimente

0

Maria Dragomiroiu a transmis prin avocatul său că onorariul ei pentru a cânta la evenimente nu e de 5.000 de euro, așa cum s-a vehiculat în presă.

În urmă cu câteva săptămâni, în presă a circulat zvonul cum că onorariul Mariei Dragomiroiu, unde dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România, ar fi de 5.000 de euro. Indignată de speculații, prin avocatul ei, Maria Dragomiroiu a transmis că 2.500 de euro cere pentru a cânta la evenimentele unde e dorită.

„Afirmațiile care au apărut în presă referitor la onorariul de 5.000 pe care doamna Maria Dragomiroiu l-ar solicita la eveniment. Noi am efectuat demersurile necesare împotriva celor care au publicat aceste informații false, mincinoase. Dorim să informăm opinia publică eu, în calitate de reprezentant convențional, să informez opinia publică asupra faptului că onorariul perceput de Maria Dragomiroiu alături de instrumentiștii care o însoțesc este de 2.500 de euro, nu de 5.000 așa cum s-a vehiculat în presă”, a spus Katia Cicală, avocata Mariei Dragomiroiu, conform Spynews.

Artista a fost deranjată că știri false au circulat despre onorariul ei, însă acum a clarificat situația neplăcută.

„A fost extrem de supărată pentru că doamna Maria Dragomiroiu își respectă și își iubește publicul, este o valoare a României, aș putea să spun, având în vedere că și caracterul și talentul dumneaei sunt recunoscute, este o persoană serioasă.

A fost extrem de afectată de aceste afirmații, motiv pentru care publicațiile nu vor înțelege imediat să remedieze, să rectifice aceste informații către public, vor răspunde atât penal, cât și civil. Nu cred că a fost o eroare. Nu cred că poate fi o eroare să informezi asupra unui onorariu dublu față de cât este în realitate. Cred că a fost făcută cu intenție și cu rea credință, dar aceasta este o părere personală pe care o exprim. Dacă sunt de bună credință, atunci aceste informații vor dispărea și publicul va fi informat corect”, a mai spus avocata interpretei de muzică populară.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.