Câți bani a primit Loredana Groza pentru 1,5 milioane de albume vândute

0

Loredana Groza a vorbit, în cadrul unui podcast, despre perioada în care a vândut 1,5 milioane de albume (albumul „Bună seara, iubite!”) și despre cât a încasat atunci.

„Acest album „Bună seara, iubite!” s-a vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Îți dai seama… Un record absolut. Discuri cumpărate fizic. Și costa ceva un disc, să știi. Nu mă așteptam să mă îmbogățesc. Sunt mulți artiști care vin la mine, să colaborăm, muzicieni, artiști… Dar noi cât câștigăm? Înainte să facă ceva.

Mi se pare o întrebare… Cred că oamenii ar trebui să înțeleagă că înainte să ceri ceva trebuie să dai ceva. Și să nu aștepți ceva în schimb. Pentru că numai atunci se leagă lucrurile. Atunci Universul lucrează pentru tine. Când aștepți ceva în schimb, lucrul este făcut de mântuială”, a spus Loredana Groza, potrivit Cancan.

Loredana Groza a vorbit și despre suma pe care a încasat-o în urma vânzării celor 1,5 milioane de albume „Bună seara, iubite!”.

„A fost și interzisă cândva. 2.400 de lei. Salariul mamei mele de învățătoare. Da, un salariu. Nu de asta eram deprimată. Pentru că aveam posibilitatea să câștig bani din concerte. Și având câte 3 concerte pe zi, făceam cinste la toată școala cu bărcuțe și covrigi de la patiserie, în pauza mare, la liceu. Și cumpăram bilete de autobuz la toată clasa. Nu asta era problema. Eram extrem de generoasă, pentru că aveam bani și nu aveam ce să fac cu ei. Mi s-a părut o șansă extraordinară că am putut să înregistrez un album care îmi poartă numele. (…) A fost una dintre cele mai mari bucurii din viața mea”, a povestit Loredana Groza în podcastul lui Mihai Morar.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.