Cătălin Scărlătescu pleacă de la Chefi la cuţite? „O las mai moale cu televiziunea”

0

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol a anunţat că vrea să ia o pauză de la televiziune pentru a se ocupa exclusiv de creşterea fetiţei sale. Vestea a întristat atât fanii, cât şi colegii de la Chefi la cuţite.

Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că în momentul în care în viața lui o să apară un copil, asemenea Ginei Pistol, o să se retragă din televiziune. Acum munca îi ocupă mare parte din viață, însă atunci când va avea un bebeluş, acest lucru se va schimba.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit (nr. la emisiune), atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță.

Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit fanatik.ro.

Cătălin Scărlătescu nu vrea să gătească la nunta Ginei Pistol, își dorește să se bucure din plin de petrecere. „Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri.

La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac. Până atunci am timp să îi compun o poezie. Io știu ce o să-mi treacă prin cap, că-mi trec, în general, numai tâmpenii”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.