Cât valorează ținuta purtată de Rihanna în ziua în care a anunțat că este însărcinată

0
Rihanna

Rihanna a anunțat la finalul lunii trecute că urmează să devină pentru prima oară mamă prin intemediul unor imagini inedite. Fondatoarea Fenty Beauty, de 33 de ani, și-a expus burtica de gravidă vineri, 28 ianuarie, în timpul unei plimbări prin New York, de mână cu iubitul ei ASAP Rocky.

În timp ce majoritatea oamenilor erau îmbrăcați în haine groase, eșarfe și mănuși din cauza temperaturilor scăzute, cântăreața a luat decizia de a-și expune abdomenul prin haina ei matlasată marca Chanel.

Așadar, modul prin care vedeta din Barbados a făcut anunțul este unul de-a dreptul memorabil. Dar Rihanna și partenerul ei, Asap Rocky, s-au pregătit intens pentru acest moment.

Riri a ales o ținută care să îi scoată în evidență cele mai frumoase forme, inclusiv burtica, dar puțini sunt cei care știu cât a investit pentru fiecare piesă vestimentară a outfit-ului său.

Rihanna a plătit mai bine de 52.000 de dolari să creeze acest look de gravidă atipic. Geaca sa roz, lungă, face parte dintr-o colecție de toamnă-iarnă mai veche a mărcii Chanel, din 1996. Geaca poate fi vândută cu 22.000 de dolari, fiind o piesă vestimentară de colecție.

Accesorii purtate sunt tot Chanel. Astfel, curelele valorează 14.000 de dolari, conform US Magazine. Pandantivul marca Christian Lacroix de la gâtul artistei a costat aproximariv 5.500 dolari, în timp ce lanțul său Vintage by Misty a valorat 11.000 de dolari.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.