Cât costă s-o ai pe Maria Constantin la nuntă. Tariful perceput de artistă nu e deloc mic

0
Maria Constantin

Maria Constantin este foarte căutată de tinerii însurăței pentru a le cânta la petrecerea de nuntă.

Artista care și-a făcut o carieră de invidiat din muzică populară poate cânta atât singură, cât și cu formația ei, însă sumele de bani pe care le cere sunt diferite.

Astfel, pentru un concert de o ora, Maria Constantin cere 1.500 de euro, iar pentru o nuntă întreagă, tariful este de 8.000 de euro, alături de formație.

„Astăzi o să cânt la un eveniment, la o zi onomastică în afara Bucureștiului. De exemplu, pe întâi septembrie am nuntă, care este joia. Au fost foarte multe evenimente care s-au amânat, oamenii vor să îți țină totuși evenimentele pe care le-au amânat poate și de trei ani. Mai sunt spectacole, care sunt și în timpul săptămânii, zile de orașe, zile de comune. Mulțumesc lui Dumnezeu, am și patru evenimente într-o zi în care trebuie să alerg dintr-o parte în alta”, a mărturisit Mara Constantin, pentru impact.ro.

„Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții vor mai ales -unde sunt evenimente întregi – să cânt toate genurile muzicale: de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical, când merg singură am negative mai mult pe populară. În general îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”, a adăugat artista.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.