Cât costă o noapte de cazare la hotelurile vedetelor: Simona Halep, Mihai Trăistariu și Andreea Bănică

0

Prețurile la hotelurile lor sunt piperate, însă nu duc deloc lipsă de turiști. Printre cei care fac afaceri pe litoral se numără Simona Halep, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică și Cristi Borcea.

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, deține șase garsoniere, situate în Năvodari, foarte aproape de plajă, imobile pe care le închiriază în regim hotelier.  Garsonierele sunt dotate cu toate facilitățile de care oaspeții au nevoie. De altfel, ele i-au adus artistului venituri pe timp de pandemie, când nu a mai avut deloc concerte.

Trăistariu recunoaște că a mărit tarifele, comparativ cu anul trecut. Prețurile variază și în funcție de perioada aleasă. În plin sezon, în lunile iulie și august clienții trebuie să scoată din buzunar 350 de lei pe noapte. În luna septembrie, prețul scade la 250 lei.

„Cererea e foarte mare, chiar dacă am mărit tariful. Nu am mărit mult. E cu un milion așa pe noapte mai mult, dar tot am plin, nu mă plâng deloc. Nu mai e nimic liber în iulie, de exemplu, mai am doar două zile neocupate. Eu din garsoniere adun cam 30 000 de euro pe vara, așa câștigurile mele”, a spus solistul, în exclusivitate pentru Click!.

Hotelul de 4 stele, deținut de Andreea Bănică, este situat pe faleza de la Eforie Nord. Aici, costurile sunt piperate. Costul unui studio cu vedere la grădină este 768 lei pe noapte, iar pentru un studio cu vedere la mare trebuie să plătiți 886 lei. Aprtamentul cu balcon costă 1181 lei pe noapte. Tarifele nu includ și micul dejun.

Simona Halep a deschis în urmă cu doi ani, în 2021, pe Litoral, un hotel de patru stele. Acesta este situat în partea de Nord a stațiunii Mamaia. Deși condițiile apartamentelor din hotelul din Mamaia sunt foarte bune, turiștii se declară total nemulțumiți de prețurile piperate, echivalente cu cele din stațiunile de lux din lume, precum Monte Carlo. Astfel, pentru un sejur de două nopți în perioada 18-20 iulie trebuie să plătești 1438 lei, iar în perioada 18-21 iulie, pentru trei nopți, costul ajunge la 2157 lei.

Cristi Borcea (53 de ani) deține și el un complex hotelier în Olimp, afacerea fiind administrată de fosta soție, Mihaela. Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble (twin si matrimoniale). Pentru două nopți în intervalul 18-20 iulie la hotelul lui Borcea trebuie să achitați 882 lei, iar în weekend (perioada 20-22 iulie) prețurile cresc la 931 lei.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.