Cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge din Mamaia

0

Jorge și-a cumpărat câteva apartamente pe litoralul românesc și speră ca românii să îi treacă pragul.

Artistul a investit anul acesta în cinci apartamente situate în stațiunea Mamaia. El a dezvăluit că pentru faculitățile pe care le oferă, prețurile sunt accesibile.

Pentru o noapte în plin sezon, cei care vor să stea la unul dintre studiourile de lux ale lui Jorge, turiștii trebuie să plătească până la 1.200 de lei.

„Nu m-am îmbogățit peste noapte. Muncesc pentru asta. Într-adevăr, da, am făcut niște investiții anul ăsta și așteptăm lumea la mare că la noi la mare e cel mai frumos. Oriunde te-ai duce, tot acasă îți place. Am investit în niște apartamente la mare. Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa. E foarte frumos. Vreau să vă alegeți o locație la malul mării, unde să vă simțiți bine. E aproape, imediat ai dat o fugă.

Îmi place mult că oamenii vin și asta este fabulos, e minunat. În luna iunie, de exemplu, am avut 500-600 de lei pe noapte un studio cu capacitate de 2-4 persoane, adică pot veni 2 părinți cu 2 copii, dar în luna iulie, am înțeles din ceilalți vecini că 1000 de lei pe noapte a fost anul trecut sau 1200 cel mai scump, în vârf de vară. Asta pentru câteva nopți. În rest, 600-700 la început de iulie, cam așa. E convenabil pentru că avem și bucătării utilate, iar oamenii își pot găti acolo mic-dejun.

Sunt și plajele care sunt foarte frumoase și e plaja aia cum era odată, cu nisip fin și nu mergi câțiva kilometri, ceea ce e minunat. Investim și eu și soția mea și ăsta ni s-a părut un proiect foarte frumos și Doamne ajută să se bucure lumea de vacanță frumoasă”, a declarat artistul.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.