Cât costă cizmele pe care Antonia le-a purtat la Neversea

0

Antonia a urcat pe scena Neversea alături de Delia și a făcut un super show pentru spectatorii prezenți.

Oamenii care au văzut clipul în care Antonia cântă cu prietena ei, Delia Matache, au spus că vedeta poartă niște rachete spațiale în picioare, dată fiind forma neobișnuită a încălțărilor. Ei bine, cizmele sunt de la celebrul brand Balenciaga și costă aproape 7.000 de euro.

„Nu este neapărat un outfit, e un oversized trashy. Clar piesa vedetă o reprezintă cizmele. Nu a mai contat ce avea sus, adică nu e un look curat”, a declarat Maria Simion, despre look-ul Antoniei, pentru Fanatik.ro.

Deși Antonia puțin mai tânără și este și mama a trei copii, iar Delia a trecut de 40 de ani, ele reușesc să concureze cu succes chiar și cu tinerele artiste din noua generație, nu doar prin atitudine, ci și prin aspectul fizic. Antonia este o împătimită a antrenamentelor de fitness, în timp ce Delia preferă sporturile în aer liber, așa cum a fost surprinsă de multe ori. De data aceasta, Delia și-a invitat colega de scenă, dar și una dintre cele mai bune prietene, să facă o plimbare prin parcul Herăstrău.

Mersul pe jos și pedalatul sunt secretele unei siluete impecabile, iar cele două și-au asumat în totalitate acest lucru. După ore de repetiții pentru concerte, Delia și Antonia nu s-au retras pentru odihnă, ci s-au echipat și au început să pedaleze prin Herăstrău. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.