Cât costă cizmele cumpărate de Delia, purtate de vedetele de la Hollywood

0

Delia i-a surprins pe fanii de pe rețelele sociale cu cizmele pe care le-a achiziționat recent.

Este vorba despre o pereche de cizme gri, de la cunoscutul brand MSCHF, articol vestimentar purtat mai ales de celebritățile de la Hollywood. Acestea au apărut, pentru prima dată, în timpul Săptămânii Modei de la New York din 2023.

Cizmele sunt de cauciuc și au un aspect destul de neobișnuit, lucru care i-a făcut pe internauți să lase comentarii pe rețelele sociale. Delia și-a achiziționat piesele de încălțăminte și a fost bucuroasă să se afișeze cu ele în mediul online.

Prețul pentru perechea de cizme achiziționată de artistă este de 350 de euro, notează cancan.ro. Delia le-a purtat într-un clip video postat pe Instagram, împreună cu un hanorac larg, colanți și pantaloni scurți.

Ținuta vedetei nu a fost pe placul multor internauți care îi urmăresc postările. Aceștia au lăsat mai multe comentarii în legătură cu vestimentația artistei, mai ales cu cizmele.

Delia este o artistă complexă, căreia nu-i este teamă să experimenteze nici muzical, nici vestimentar. Cântăreața a mai publicat în online mai multe fotografii cu o pereche de cizme galbene, care au creat isterie în întreaga lume. Cizmele sunt rezultatul unei colaborări între brandurile MSCHF și Crocs și au devenit rapid unul dintre cele mai râvnite accesorii de vedete. Până acum au fost purtate de nume celebre precum Victoria Beckham, Paris Hilton și Maluma.

Imagine

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.