Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman! Iată cum a fost surprinsă pe stradă!

0
oana roman

Oana Roman s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus, fiind ținta atacurilor în presă! Vedeta a slăbit spectaculos iar toată lumea a rămas șocată de transformarea acesteia.

Oana a urmat o dietă care a ajutat-o să piardă în greutate aproximativ 20 de kilograme. Și-a schimbat complet înfățișarea dar și stilul de viață, este mai activă, mai sănătoasă iar încrederea în sine este la cote mari, în sensul că nu ezită să se pozeze în ținute provocatoare care încing imaginația internauților. Și totuși, mulți au acuzat-o că își modifică în Photoshop pozele pe care le încarcă pe rețelele de socializare. Adevărul este, se pare, altul.

Oana Roman a fost surprinsă zilele trecute, pe stradă, într-o haină de blană și fustă scurtă. Era de nerecunoscut! A intrat într-o farmacie din zona Pipera pentru a cumpăra câteva medicamente, înainte de a merge să-și viziteze mama, internată într-un centru de recuperare. Oana era scoasă ca din cutie și dăduse și o fugă pe salonul de înfumusețare, de unde a ieșit dichisită toată și cu o nouă coafură, care o prinde de minune, potrivit Click!.

foto: Click!

Gurile rele au insinuat faptul că fiica lui Petre Roman a apelat la o operație de micșorare a stomacului, însă Oana a negat de fiecare dată acest lucru. Ea le-a povestit fanilor că a urmat o dietă personală, fapt care a condus să piardă aceste kilograme. Astfel, vedeta susține că totul s-a făcut cu mult efort, mese puține, alegeri mai sănătoase și multe masaje de remodelare pentru a scădea în centimetri. De obicei, ea alege să mănânce fructe, legume, pește sau o friptură. Din când în când, își mai face unele pofte, însă doar gustă, nu mănâncă o masă întreagă de alimente nesănătoase.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.