Cât a costat înmormântarea de lux a Mioarei Roman. De organizare s-a ocupat Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”

0

Mioara Roman, fosta soție a prim-ministrului Petre Roman, a fost condusă luni, 26 februarie, pe ultimul drum. Înmormântarea sa a fost una fastuoasă, fiind organizată de Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”.

Sute de oameni au venit luni la înmormântarea Mioarei Roman și s-au înghesuit să prindă pachetele alimentare oferite după ieșirea sicriului din biserică, dar și după înmormântarea de la cimitir. Gabriela Lucuțar a pregătit opt coșuri cu coliva, una fiind ornată cu foiță de aur, și aproape 100 de pachete.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol. Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece! 

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică! I-am lăsat să ia că mi-a fost milă. Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…”, a spus Gabriela Lucuțar pentru Click! 

Gabriela Lucuțar a dezvăluit cam la cât s-au ridicat costurile funeraliilor fastuoase ale Mioarei Roman. Aceasta a organizat ca la carte înmormântarea, pe care fiica defunctei, Oana, și-a dorit-o una cu fast. Oana a comandat ce-i mai bun pentru mama ei, de la sicriu alb, flori albe, până la limuzina gri, cu care a fost dus la cimitir trupul neînsuflețit al Mioarei. 

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață. Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Fosta soție a prim-ministrului Petre Roman a fost înmormântată luni, 26 februarie, la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală, după slujba oficiată de patru preoți la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. 

Fostă jurnalistă și profesoară de limba și civilizație arabă, Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, suferea de Alzheimer și avea probleme locomotorii și și-a petrecut ultimii ani într-un azil din apropierea Capitalei, la Snagov.   

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.