Cântărețul Justin Timberlake a fost arestat. Ce s-a întâmplat

0

Cântărețul Justin Timberlake a fost arestat după ce a fost prins băut la volan, iar presa relatează că actorul și cântărețul de 43 de ani va apărea în scurt timp în fața instanței.

Timberlake a fost arestat în Sag Harbor, o destinație populară de vară pentru celebrități, din Long Island. 

Artistul avea programate mai multe concerte la Chicago, la finalul săptămânii. Surse din Poliție au declarat că polițiștii l-au văzut când a ieșit de la petrecere și au început să-l urmărească.

Pe surse s-au mai aflat că polițiștii au efectuat un test de sobrietate la fața locului și au cerut lui Justin să facă și test cu etilotestul, dar acesta a refuzat.

Câțiva dintre prietenii lui Justin au venit la fața locului și au încercat să îi convingă pe polițiști să-l ierte, dar aceștia au refuzat.

Fost membru al popularei trupe NSYNC, Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Vedeta pop a vorbit deschis în trecut despre faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool.

Câștigător de 10 ori la Premiile Grammy, Timberlake este cunoscut și pentru rolurile sale din filme, cum ar fi peliculele „The Social Network” (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits” (Prieteni cu beneficii).

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.