Cântăreaţă celebră din România, prinsă beată şi drogată la volan, în sectorul 2

0

Vineri dimineață, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, a fost identificată o femeie care se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, și care nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Observator susține că pe baza unor surse, persoana în cauză ar fi cântăreața Xonia.

Imagine

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

După efectuarea verificărilor, s-a constatat că persoana care conducea vehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, iar în plus, nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

„În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 şi art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, menționează sursa citată.

Potrivit articolelor invocate, persoana care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive, se poate expune la o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau la o amendă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.