Când va fi difuzat noul sezon din America Express. Surpriză mare pentru telespectatori 

0

Antena 1 va difuza reality showul America Express mai devreme decât era preconizat. Astfel, în loc de luna ianuarie a anului viitor, emisiunea a fost introdusă în grila de toamnă a postului.

Pe contul oficial de Instagram al emisiunii America Express, a fost dezvăluită informația cu privire la premiera show-ului. Așadar, noul sezon începe chiar în această toamnă la Antena 1. „Este oficial! Drumul Soarelui începe în această TOAMNĂ la Antena 1! Sunteți pregătiți pentru ce urmează?”, se arată în anunțul de pe pagina de Instagram America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții celui de-al șaselea sezon America Express, care pornesc pe Drumul Soarelui, pe un traseu spectaculos, ce îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina.

Conform surselor obținute de Unica.ro, bătălia pentru marele premiu din finală s-ar da în principal între echipele conduse de Alexia Eram și fratele ei, Aris, precum și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. În urma informațiilor oferite de Unica.ro, Alexia Eram și fratele ei ar fi ajuns în marea finală a competiției din 2024. În această finală, ei ar concura pentru marele premiu cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Tot în această toamnă va fi difuzat și un nou sezon din Chefi la cuțite. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.