Când va avea loc nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

0

Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul și iubita sa urmează să facă cununia religioasă peste doar câteva zile.

Dani Oțil este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Prezentatorul matinalul de la Antena 1 mai are doar câteva zile până va face marele pas către unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui. Dani și Gabriela își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Și, de departe, este un eveniment emoționant pentru ei, dar și pentru famiile lor.

Până acum, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat și au organizat și botezul lui Luca Tiago, fiul lor. Cei doi nu s-au grăbit să facă nunta, ci au așteptat momentul oportun pentru asta. Astfel, duminică, Dani și Gabriela vor spune cel mai sincer „da”. De data asta și în fața lui Dumnezeu.

La eveniment vor fi prezenți toți apropiații lor care nu sunt deloc puțini. Viitorii miri și-au dorit ca evenimentul să fie unul ca la carte, așa ca l-au pregătit cu multe luni înainte. 

Momentan, nici Dani și nici soția lui nu au dat prea multe detalii despre nuntă. Cei doi vor să păstreze suspansul, mai ales că este unul dintre cele mai importante evenimente de anul acesta, din lumea mondenă. Înaintea lor, Smiley și Gina Pistol au avut o nuntă ca-n povești.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.