Când se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Evenimentul din Parcul Drumul Taberei este organizat de UNTOLD

0
targ de craciun

Organizatorii celebrului festival, împreună cu Primăria Sectorului 6, readuc Târgul de Crăciun „West Side Christmas”. Ajuns la cea de-a doua ediție, târgul își deschide porțile pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei.

Evenimentul va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

„West Side Christmas” în Parcul Drumul Taberei

Pentru a doua ediție a evenimentului, organizatorii își propun să transforme spațiul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din București.

Astfel, Parcul Drumul Taberei devine centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Locul va fi unul de poveste, iar bucureștenii și nu numai vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie.

„West Side Christmas” își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

PS6

Târgul de Crăciun rămâne deschis până la data de 27 decembrie 2022. Organizatorii UNTOLD pregătesc, în premieră, pentru București:

workshop-uri și ateliere, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari,
spectacole de lumini,
activități și experiențe magice.

Toate activitățile vor fi organizate pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat din Parcul Drumul Taberei.

Accesul va fi gratuit!

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.